Café Akoestiek

CaféAkoestiek

20 APR 2017

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL
duyckercafé

Duyckercafé is deze avond het decor voor een sfeervolle avond waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische live optredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat.

Line up:

Nina Nicolai
De Haarlemse Nina Nicolai is oprecht, puur en gevat en klaar om de bezoekers van Café Akoestiek haar muziek te laten horen. Ze laat zich inspireren door de jaren ’70 en door artiesten als Jeff Buckley en Beth Hart. Nina schrijft pure en rauwe muziek met een knipoog en houd van oude pedalen en gitaren. Ze zorgt voor een balans tussen intense pijn en oprechte vrolijkheid en zorgt daarmee dat je van de muziek geniet en dansend naar huis gaat.

Lake Michigan
Lake Michigan, een van de vijf ‘Great Lakes’ in Amerika en de naam van het muzikale duo bestaand uit Daphne van de Bor en Koen Alvarez. Ze spelen hun eigen mix van country, americana, folk en pop en laten zich inspireren door artiesten als John Mayer en The Common Linnets. Verwacht een intieme sfeer tijdens het optreden van Lake Michigan.

Pip Alblas
Pip zong al voor ze kon praten en is daar nooit meer mee gestopt. Ze speelt gitaar, schrijft haar eigen nummers en treed zo veel mogelijk op. Op haar 12de schreef ze al haar eerste nummer. Haar muziek varieert tussen veel verschillende onderwerpen. In 2014 deed Pip mee aan ‘The Voice of Holland’ en haalde ze het tot de live shows. Daarna stortte ze zich volledig op haar eigen muziek en bracht ze haar eerste single ‘Something on the side’ en haar eerste EP ‘Just the Intro’ uit.