Café Akoestiek

CaféAkoestiek

18 MEI 2017

Frisse Duyck

VR 28 FEB
duyckercafé

Duyckercafé is deze avond het decor voor een sfeervolle avond waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische live optredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat.

De Line up voor café akoestiek is bekend!

Jeroen Marcelis

Jeroen Marcelis is van alle markten thuis. Zo treedt hij alleen maar ook met andere muzikale co-piloten op en wisselt hij grote festivals moeiteloos af met intieme huiskamer concerten. Hij neemt je mee in een leven waarin de liefde voor muziek op nummer 1 staat. Zijn muziek weerspiegelt diepe menselijke emoties en variëren van zonnig en extatisch tot verlegen en verdwaald.

Dutch Cassidy

In de keuken van muzikale topchefs als John Hiatt, Jason Isbell, Warren Zevon en Loudon Wainwright III componeert de Nederlandse singer-songwriter Dutch Cassidy zijn eigen knapperig gebakken muzikale maaltijden. Dampend geserveerd aan een naar country en rock ’n roll hunkerend publiek. Dutch Cassidy verkende verschillende muziekstijlen maar verloor zijn hart voorgoed aan country. Binnen dat genre schrijft hij hartverscheurende songs waarvan hij er in 2015 vier op de EP ‘Albumette’ zette.

De As

De Amsterdamse René de Vries (De As) is ondertussen niet geheel onbekend in het landelijke club en café circuit. Zijn muziek is een Amsterdamstalige mengeling van smartlap, blues, rock en punk. Soms elektrisch, soms akoestisch gespeeld, vinden zijn nummers hun weg naar het publiek.