Café Akoestiek

CaféAkoestiek

21 SEP 2017

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL
duyckercafé

Een sfeervolle avond in het café waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische liveoptredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat.

De Line up voor café akoestiek is bekend!

Machiel Groot

MacHielo (Machiel Groot) startte nog maar zeer recentelijk met zijn solocarrière als singer-songwriter. Hij is een vader, echtgenoot en een wereldreiziger. MacHielo heeft genoeg inspiratie om zijn liedjes op te baseren. Zijn liedjes zijn melodieus, melancholisch, meeslepend  vaak gestoeld in de folk-traditie, andere keren in de blues en zelfs pop, maar telkens met schitterend en verrassend gitaarspel.

Daniel Tempelman

Daniel Tempelman bracht onlangs zijn tweede EP ‘White Lies’ uit. Met inspiratiebronnen als Nick Drake en Leonard Cohen,  wil het melancholische geluid van deze singer-songwriter je meevoeren naar grootsteeds vergezichten. Zijn kenmerkende lage stem en het gebruik van alternatieve gitaarstemmingen geven de liedjes die hij speelt een puur en veelzijdig karakter. Een mooie toevoeging aan het programma van café akoestiek.

Dan German

Dan German is een singer-songwriter in country, folk en blues stijl. Hij heeft veel van de wereld gezien en heeft een groot deel van zijn leven rondgetrokken. Voor elke bank, vloer, bus, bed, bad en achterbank waar hij in die tijd op geslapen heeft, heeft hij wel een liedje geschreven. Zijn shows worden naast zijn muziek gevuld met zijn droge humor en dunne lijnen tussen romantiek en tragedie. Momenteel overnacht Dan in Haarlem en neem hij daar zijn EP’s op. Daarnaast doet hij verschillende shows door heel Nederland waaronder in Hoofddorp!