Café Akoestiek
gratis
Café Akoestiek"

CaféAkoestiek

DO 12 OKT

Programmeur Geleur

VR 13 OKT

Coming Out Film: Milk

WO 11 OKT
duyckercafé

Een sfeervolle avond in het café waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische liveoptredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat.

De Line up voor café akoestiek is bekend!

Sylvia Aimee

Sylvia Aimee heeft op jonge leeftijd al veel bereikt. Op 17-jarige leeftijd deed zij mee aan het televisieprogramma De Beste Singer/Songwriter van Nederland, waarmee ze bij de laatste 24 zat. Ook trad zij op bij De Wereld Draait Door en 3FM en nam zij een EP op in de Red Bull Studios, ‘On A Road’. Na dit alles heeft zij twee jaar de tijd genomen om zichzelf en de liefde voor muziek te herontdekken. Nu heeft zij haar passie en doel weer scherp voor ogen. Zij wil met haar muziek verhalen vertellen en anderen steunen en motiveren

Milou van der Veen

Muziek werd bij de jonge, levenslustige Milou van der Veen er met de paplepel ingegoten. Jaren van zanglessen, optredens, concerten bijwonen en online guitar tutorials verder, staat ze met veel passie en enthousiasme te performen op de planken en wil ze meer mensen laten genieten van haar versies van bekende, én onbekende songs. Dit doet ze sinds 2013 ook op YouTube waardoor ze onder andere bij Carlo’s TV Café mocht optreden in 2016. Nummers ‘eigen’ maken, is dan ook hoe Milou’s muziekstijl wordt beschreven. Van soul tot aan R&B, country en pop, op haar gitaar geeft ze elk nummer een andere, voornamelijk akoestische, draai. Ook in café Duycker komt ze op 12 oktober een set spelen, waarin ze misschien zelfs wat van haar eigen songwriting laat horen!

Kees Buhrman

Buhrman is de artiestennaam waaronder singer/songwriter Kees Buhrman optreedt. Kees schrijft indie-folk liedjes die, met af en toe een knipoog in de tekst, het beste tot hun recht komen in stille tuinen, intieme kamers of het galmende invalidentoilet van het Frascati theater.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.