Café Akoestiek
gratis
Café Akoestiek"

CaféAkoestiek

DO 18 JAN

Pomp die Boxen

VR 19 JAN

Diversity Festival

ZA 13 JAN
duyckercafé

Een sfeervolle avond in het café waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische liveoptredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat.

De line up voor Café Akoestiek is bekend! Deze keer komen Niekse en Sterre Weldring spelen.

Niekse
Indie-folklorist Niekse speelt melancholische liedjes. Met een rugzak vol bandervaring baant hij zich sinds 2015 solo een weg door een wereld die hem van jongs af aan al fascineert. Zijn geluid is zowel geïnspireerd op traditionele folk/americana als moderne indie, wat samenvloeit tot een sfeervolle, herkenbare mix van de twee.

In maart 2016 bracht hij onder eigen beheer een titelloze EP uit die hij vierde met een lange reeks optredens in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Bovendien is hij medeoprichter en trots lid van het Liedjescollectief. Niekse’s eerste full-length album verschijnt in maart 2018 en zal vergezeld gaan met een nieuwe concertserie in binnen- en buitenland.

 

 

Cafe Acoustics is an atmospheric evening in the cafe where visitors can enjoy acoustic live performances. The music is played without electric bombast, which creates an intimate living room effect.

The line-up for Cafe Acoustics:

Niekse | Sterre Weldring

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.