Café Akoestiek

CaféAkoestiek

15 FEB 2018

Funk That

ZA 22 FEB
duyckercafé

Een sfeervolle avond in het café waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische liveoptredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat.

De line up voor Café Akoestiek is bekend! Deze editie treden de volgende artiesten op:

Pim Jacobs
De singer-songwriter Pim Jacobs leidt met zijn warme stemgeluid de luisteraar door zijn verhalen heen. De nummers die hij schrijft zijn verhalen die worden geïnspireerd door onder andere zijn liefde voor reizen en kunst. Jacobs schrijft zijn muziek in een mengelmoes van genres, van folk en country tot indie en pop, zijn muziek kent geen eenzijdigheid.

Jacky’s Choice
In januari 2015 startte de muzikale samenwerking tussen de singer-songwriters Jacqueline van Lint en Ronald Günther. Het begon met een gelegenheidsoptreden, echter direct daarna hadden zij allebei het idee om de samenwerking te intensiveren. Inmiddels hebben zij onder de naam Jacky’s Choice een groot aantal optredens achter de rug.

Johan Keeman
Dat de donkere kanten van het leven niet altijd neerslachtig hoeven te zijn, laat Johan Keeman horen met zijn muziek. Geboren in West-Friesland, waar vaker niet dan wel over emoties gesproken wordt, zingt hij over de innerlijke strijd die iedereen kent. Over de donkere dagen waarin je je best moet doen om een beetje licht te creëren. Over hoe je iemand leuk vindt, maar niets terug krijgt. En hoe je daar dan toch iets aan hebt.

Cafe Acoustics is an atmospheric evening in the cafe where visitors can enjoy acoustic live performances. The music is played without electric bombast, which creates an intimate living room effect.

Line-up:

TBA