Café Akoestiek

CaféAkoestiek

15 MRT 2018

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Een sfeervolle avond in het café waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische liveoptredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat.

Deze editie zijn de volgende artiesten te bewonderen:

Sterre
Sterre Weldring is een 20-jarige singer-songwriter uit Alkmaar en sinds haar 15e actief in de muziek. Ze studeerde het afgelopen jaar in Brighton aan muziekschool BIMM, en speelde op verschillende plekken als Paradiso, de Melkweg en Sofar Londen. Met haar oprechte en melancholische stemgeluid vertelt ze verhalen over alle soorten liefde en relaties. Haar muziek valt het beste te omschrijven als folk/pop, met als voornaamste invloeden LP, Tom Odell en Rhodes.

Gyan
Gyan is pas 14 jaar oud, maar is toch al een aantal jaar bezig met muziek maken. Zingen en gitaar spelen zijn de “main focus”, maar in de schoolpauzes kan je hem ook wel eens achter een drumstel of basgitaar vinden. De grote droom is om te kunnen leven van muziek. Eerst maar eens een optreden in het Duyckercafé en wie weet ooit in de grote zaal!

Daan Appelman
Ondanks zijn leeftijd heeft deze songwriter al aardig wat ervaring opgedaan, als winnaar van oa. de BUMA Music Academy, en Kunstbende 2017, met optredens op festivals en de HMH.

Cafe Acoustics is an atmospheric evening in the cafe where visitors can enjoy acoustic live performances. The music is played without electric bombast, which creates an intimate living room effect.

Line-up:

TBA