Café Akoestiek

CaféAkoestiek

21 JUN 2018

De Grote Karaoke Show

ZA 18 JAN
duyckercafé

Een sfeervolle avond in het café waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische liveoptredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat.

Annette Vogel
Annette Vogel kocht als vijftienjarige tiener een gitaar en zong na drie weken het lied “House of New Orleans” onder het Rijksmuseum van Amsterdam. Na de middelbare school reisde zij door Europa als straatmuzikante. Funky folksongs, klinkend als Joni Mitchel, Suzanne Vega, Katie Melua. Daar moet je aan denken!

Robbert Redert
De 20-Jarige Robbert Redert bracht begin 2017 zijn solo debuut EP “Fool (Live in Kytopia) Uit. Zijn EP werd later dat jaar opgevolgd door zijn single “Between Fact And Fiction” die goed werd ontvangen. In de loop van 2018 zal het singer/songwriter repertoire van Robbert Redert een slag richting het up tempo Pop genre keren, met invloeden van Blues en Soul.

Mark Werkman
Mark Werkman is al op zijn 16e begonnen met punk en ander geweld. Rauw en boos. Vanaf begin 2000 met de band Yellow Square. Een driemansformatie met “echte” liedjes. Eigen nummers die ook nu akoestisch nog steeds staan als een huis. Al die tijd is Mark ook vaak te vinden geweest met alleen zijn gitaar. Eigen werk en illustere covers; zijn stem, de dynamiek van de liedjes en de authenticiteit: altijd open en eerlijk.

Cafe Acoustics is an atmospheric evening in the cafe where visitors can enjoy acoustic live performances. The music is played without electric bombast, which creates an intimate living room effect. An atmospheric evening in a café where guests can enjoy live acoustic performances. Each artist will play ‘unplugged’, creating an intimate living room effect.

Line-up:

Annette Vogel | Dry Lightning | Robbert Redert