Café Akoestiek

CaféAkoestiek

19 MEI 2016

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN
duyckercafé

Een sfeervolle avond in het café waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische liveoptredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat.

De line-up van deze avond bestaat uit:

Madelief en de Brandnetels
Madelief en de Brandnetels is een jong akoestisch jazzy-folk kwartet uit Haarlem. De band bestaat uit Madelief van de Beek op zang, Laurie de Jong op gitaar, Willem Abelen op jazz saxofoon en Jethro den Exter op contrabas. Na vele optredens op diverse locaties heeft de band haar sound gevonden en is klaar voor het echte werk.

Muzikale vrijheid, dynamiek, intimiteit en creativiteit zijn de belangrijkste elementen uit de live shows van Madelief en de Brandnetels. De nummers worden daarbij op onderhoudende wijze aan elkaar gepraat door Madelief; een tikkeltje theatraal, maar met een knipoog.

Toni Sprokk
Toni Sprokk startte zijn muzikale avontuur als singer songwriter op jonge leeftijd. Door zijn vader luisterde hij enorm veel blues en rock, waar zijn muziek ook geïnspireerd door is. Door de jaren heen heeft Toni in diverse bands met verschillende stijlen gespeeld. Hier heeft hij veel ervaring mee opgedaan, waarna hij klaar was om op te treden. Toni heeft op de podia’s van De Melkweg, Patronaat en bevrijdingspop Haarlem gestaan. Wil je vast een voorproefje? Luister dan hier naar zijn debuutalbum ‘’The Echo of My Dreams’’ op Spotify.

ANNE
ANNE is een jonge talentvolle sing- en songwriter uit Amsterdam. Ze begon op haar veertiende met het schrijven van muziek, geïnspireerd op de grote artiesten waarmee ze is opgegroeid. Een aantal inspiratiebronnen van ANNE zijn bijvoorbeeld Amy Winehouse, Jeff Buckley, David Bowie en Fleetwood Mac. Met ieder optreden van ANNE weet zij het publiek te raken met haar teksten en melodieën.