Café Akoestiek

CaféAkoestiek

30 JUN 2016

Funk That

ZA 22 FEB
duyckercafé

Een sfeervolle avond in het café waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische liveoptredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat.

De line up van de avond bestaat uit:

John Spijker
John Spijker begon op jonge leeftijd met drummen. Na zanger en drummer te zijn geweest in een middelbare schoolband, werd hij zanger van de rockband Apple, waarmee hij o.a. in het voorprogramma van de Golden Earring heeft gestaan. In zijn huidige band The Peachkings zingt John en speelt hij akoestische gitaar. Zijn muziek wordt beïnvloed door grote muzikanten als: Prince, Van Halen, Stevie Wonder, Led Zeppelin en Lenny Kravitz.

Auke en Lorenzo
Al bij de allereerste ontmoeting draaide het bij Auke en Lorenzo om de muziek: Auke kocht zijn eerst gitaar in de muziekwinkel waar Lorenzo werkte. Ze kwamen elkaar kort daarna tegen tijdens een jamsessie, wat het begin was van een langdurige muzikale samenwerking. Na in verschillende bandjes te hebben gezet, besloten de jongens in 2014 hun gezamenlijke passie te volgen en als duo catchy popsongs te gaan maken.

Kay Koopmans
Drie jaar geleden speelde Kay met een rockband zalen in Amsterdam en omstreken plat, hij stond onder andere in de Beurs van Berlage en Winston Kingdom. Na dit project is Kay zijn solo carrière begonnen. Tijdens zijn optredens komen liedjes voorbij van bekende en minder bekende artiesten, maar allemaal even mooi gebracht. De liedjes vormen samen een verhaal dat Kay tijdens zijn optredens graag toelicht.