Café Akoestiek

CaféAkoestiek

20 OKT 2016

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL
duyckercafé

De Singer-Songwriter Cirkel Haarlem en Duycker presenteren een sfeervolle avond in het café waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische liveoptredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat.

Line up:
Marit and the Oohoos – Marit and the Oohoos zijn bekenden van Duycker. Zij oefenen regelmatig bij ons in de oefenruimte, hebben al in de kleine zaal op het podium gestaan en al diverse optredens in de buurt verzorgd. Zij spelen een mix van jazzy-funk/soul/blues en rock muziek, waardoor je gelijk de neiging hebt om lekker te gaan swingen. Je hoort bij deze band covers van bijvoorbeeld Stevie Wonder, Amy Winehouse, Bill Withers en vele anderen. Marit and the Oohoos bestaat uit Rene van Hoek op sax, Ton Pex op drums, Flip van Seventer op bas, Marit Guda op zang, Martin Sulman als toetsenist en Maarten Verhoef als gitarist.

Danique Meijer – bekijk haar cover van Adam Barnes hieronder.

Wil jij ook een keer spelen tijdens Café Akoestiek of tijdens een andere avond in het café? Mail dan naar programma@duycker.nl .