Café Akoestiek

CaféAkoestiek

17 NOV 2016

Funk That

ZA 22 FEB
duyckercafé

Duyckercafé presenteert een sfeervolle avond in het café waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische liveoptredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat.

Jordy de Nijs

Een van de artiesten die komt optreden is Jordy de Nijs. Zijn roots liggen bij Acda en de Munnik, maar ook bij The Eagles en andere stijlen. Zijn muziek is een combinatie van singer-songwriter en kleinkunst, met als terugkerende thema’s liefde en vriendschap.

Danella Smith

Danella is een zangeres, gitariste en songwriter van Namibische afkomst en schrijft in het Engels en Afrikaans. Haar liefde voor het Afrikaanse landschap en cultuur is duidelijk terug te horen in haar muziek. Elk lied van Danella creëert een andere sfeer. Zij neemt het publiek mee op een avontuur van prachtige, gevoelige pop-rock, met een vrolijke folky boventoon, tot duistere liedjes met diepe teksten.

Sahil Bahl

Sahil Bahl is een Amerikaanse singer-songwriter en gitarist. Hij komt oorsprokelijk uit Los Angeles en woont nu in Den Haag. Zijn composities kunnen worden beschreven als Acoustic – Folk. De verbinding van tokkelen met bijna literaire teksten en een warme, rijke klank raken en creëren kleurrijke toonschilderijen.

Wil jij ook spelen tijdens Café Akoestiek of tijdens een andere avond in het café? Mail dan naar programma@duycker.nl