Café Akoestiek

CaféAkoestiek

17 MRT 2016

Funk That

ZA 22 FEB
duyckercafé

Een sfeervolle avond in het café waarbij bezoekers kunnen genieten van akoestische liveoptredens. De muziek wordt zonder elektrische bombast gespeeld, waardoor er een intiem huiskamereffect ontstaat. De line-up van deze avond zal bestaan uit:

JaMiJa
JaMiJa is ontstaan na een geïmproviseerd akoestisch optreden van Jan Feeleus en Milan Couzijn, beiden bekend van coverband Que Pasa. Aangevuld met James Scott bekend van de deathmetalband Endor is er gewerkt aan het samenstellen van een uitgebreider repertoire. JaMiJa is een drie mans akoestische formatie die voornamelijk covers speelt uit het rock- en singer/songwriter repertoire met folk invloeden. Denk hierbij aan bijv. Rolling stones, Bob Dylan, en Jethro Tull. Aangevuld met instrumenten als viool, dwarsfluit en mondharmonica worden de nummers in een geheel eigen sfeer neergezet.

Peter von Toy
Peter von Toy heeft zijn naam opgebouwd door het uitbrengen van meerdere albums, EP’s en het spelen van meer dan 450 live shows in Europa. Deze muzikant in hart en nieren heeft in bands gespeeld van zware rock tot deathmetal tot country. Momenteel is de sing- en songwriter gevestigd in Londen om een nieuwe weg in te slaan in zijn solo-carrière.

Jake en Ramon
Jake en Ramon speelden samen in de grunge/punk/pop band Beyond93. Deze band speelde in vele zalen, door heel Nederland. Uiteindelijk stopten beide artiesten met Beyond93, omdat zij zich wilden focussen op hun solo carrière en andere projecten. In 2011 ontstond er een nieuwe samenwerking tussen Jake en Ramon in de vorm van de Hoofddorpse band Nexo Shape. Naast deze band hebben zij ook hun eigen project, onder de naam Jake en Ramon. Afgelopen jaar heeft het duo hard gewerkt aan nieuwe nummers en zij willen deze graag ten gehore brengen in het Duyckercafé tijdens Café Akoestiek.