Café Live: Mustang Medicine + Band Four!

CaféLive:MustangMedicine+BandFour!

08 MRT 2018

Cursus Popgeschiedenis

DI 21 JAN
duyckercafé

Een nieuwe editie van Café Live staat gepland! Café live is een evenement dat voortaan elke tweede donderdag van de maand plaatsvindt in Duyckercafé. Tijdens Café Live treden lokale bands en solo artiesten op in een café setting.

Mustang Medicine
Mustang Medicine brengt je in een roes van country en blues. In de come down kan het ritme van een stevige galop soms zomaar overgaan in een draf van dromerige pop. Het is maar net waar deze band zin in heeft, een koppig paard kun je wel bedwelmen maar laat zich niet temmen. Liesbeth Hans schrijft de songs en brengt ze op het podium tot leven met gitarist Anne Kruiter en drummer Olaf Bakkes.

Band Four
Wie van stevige Rock ’n Roll en Blues houdt moet kennis maken met Band Four! Deze 7 koppige Blues/Rock band uit Amsterdam zorgt voor een energieke performance die je niet gauw zult vergeten. Met successen in The Waterhole, P3, Pitchers en vele andere plaatsen, is Band Four! vastberaden om elke zaal plat te spelen.

A new edition of Café Live is on its way! Café Live is an event that, from now on, will take place every second Thursday of the month in Duyckercafé. During Café Live, local bands and solo artists will perform live in a café setting.

Line-up:

TBA