Café Live: After the Break + Greenfield

CaféLive:AftertheBreak+Greenfield

12 APR 2018

Cursus Popgeschiedenis

DI 21 JAN

Een nieuwe editie van Café Live staat gepland! Café live is een evenement dat voortaan elke tweede donderdag van de maand plaatsvindt in Duyckercafé. Tijdens Café Live treden lokale bands en solo artiesten op in een café setting.

After the Break
De leden van After the Break spelen covers uit het ‘betere pop’ genre. De zeskoppige formatie kiest daarom geregeld nummers die muzikaal interessant zijn en niet al ‘door iedereen worden gecoverd’. Comfortably numb, Rikki don’t lose that number en Niet de lef, om er maar een paar te noemen. Ze zijn er voor popliefhebbers, op festivals én in Duycker Café!

Greenfield
De gedachtegang van dit akoestische trio is simpel: “de schoonheid zit in het kleine”. Sluit je ogen, vergeet dat je de huur nog niet hebt betaald, laat die deadline zitten, en pak een momentje Greenfield.
Greenfield haalt inspiratie uit artiesten als Jason Mraz en JP Cooper.

Aanvang: 21:30
Entree: GRATIS

A new edition of Café Live is on its way! Café Live is an event that, from now on, will take place every second Thursday of the month in Duyckercafé. During Café Live, local bands and solo artists will perform live in a café setting.

This edition After the Break and Greenfield will perform!