Café Live

CaféLive

14 JUN 2018

Bootcamp Selectiedag

ZO 05 APR

Een nieuwe editie van Café Live staat gepland! Café live is een evenement dat voortaan elke tweede donderdag van de maand plaatsvindt in Duyckercafé. Tijdens Café Live treden lokale bands en solo artiesten op in een café setting.

DYONIC
Deze energieke rock coverband uit Haarlemmermeer zet vol overtuiging een spetterende en knallende show neer; de voetjes mogen van de vloer en het dak mag en kán er af! Bonkende drums? Scheurende gitaar? Pompende bas? Stoere vocals? CHECK!

DYONIC bestaat uit ervaren muzikanten die al jaren met elkaar spelen en daardoor precies weten wat ze aan elkaar hebben. Sinds kort verzorgt zangeres Mylène de vocals van de band. Hun repertoire bestaat onder andere uit songs van Anouk, Kane, Pink en Skunk Anansie met hier en daar een muzikale verassing vanuit andere genres. Bij DYONIC is niks zeker, behalve dat ze keihard rocken!

De Drie Muzieketiers (Jordy, Wesley & Lars)
Sinds de eerste ontmoeting op het Kajmunk College in 2004 zijn deze 3 jongens verbonden door muziek en theater. Regelmatig werd er samen in een band gespeeld of werden er op mooie gezellige avonden liedjes geparodieerd.

Maar zoals dat gaat, ieder leidt zijn eigen leven en zo ging ieder zijn eigen weg. Af en toe doken 1 of 2 van deze jongens tegelijkertijd op in Haarlem of het u bekende Duyckercafé maar van een echte reünie is het nooit meer gekomen.

Tot NU. Sinds 2018 is gebleken dat de muzikaliteit, vriendschap en lol er nog steeds in zit. Met akoestische versies van bestaand repertoire brengen zij u deze avond een kampvuurachtige mengeling van hun favoriete muziek.

A new edition of Café Live is on its way! Café Live is an event that, from now on, will take place every second Thursday of the month in Duyckercafé. During Café Live, local bands and solo artists will perform live in a café setting.

Line-up:

TBA