Candy Dulfer (20:00)

CandyDulfer(20:00)

13 AUG 2021
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Soul/R&B/Funk

’s Werelds bekendste saxofoniste is voor het eerst in dertig jaar niet ergens aan de andere kant van de wereld op tournee. De oorzaak is bekend, maar het gevolg is een unieke voorstelling waarin Candy sax speelt én met humor en passie vertelt over haar avonturen met wereldsterren als Prince en Blondie, haar prille begin bij fanfare Jeugd Doet Leven, en haar liefde voor natte doekjes en patat met mayonaise.

Candy Dulfer stond op haar vijfde al met een saxofoon in haar handen. Op haar elfde speelde ze in de band van Rosa King. Op haar veertiende had ze haar eerste eigen band, waarmee ze nog voor haar eindexamen in het voorprogramma van Madonna stond. Inmiddels is Candy niet alleen een van de bekendste vrouwen in de Nederlandse muziek, maar ook een van de beste saxofonisten ter wereld. In het buitenland nog beroemder dan hier.

In haar boek “Sax, Candy & Rock-’n-Roll” vertelde ze openhartig over haar leven en werk. Hoe haar ouders ervoor zorgden dat ze niet zoals Amy Winehouse eindigde. Over feestjes van Prince. Hoe het er écht aan toe gaat on the road en over liefde en vriendschap. In deze unieke voorstelling doet ze hier een schepje bovenop en krijgt het publiek een kijkje in haar leven.

Candy wordt in beide shows begeleid door Roger Happel (toetsen, zang), Xander Buvelot (bas) en Cyril Directie (drums). Wist je dat Cyril ook in trio Montis, Goudsmit en Directie speelt? Zij staan op de agenda op 1 oktober.

Capaciteit. Wij verkopen tickets voor 2 of 1 persoon. De 1 persoons plaatsen zijn zeer beperkt. Houd er rekening mee dat wij bij placering per 1 of 2 personen placeren en geen rekening kunnen houden met gezelschappen.