Caribbean Club: La Fiesta en 2famouscrw

CaribbeanClub:LaFiestaen2famouscrw

19 FEB 2016

Bootcamp Selectiedag

ZO 05 APR

Dit is de eerste editie van Caribbean Club, dit wordt een terugkerende avond waar je een heerlijke Caribische sfeer kunt verwachten.

La Fiesta:
Disco/danceclassics, soul, reggae, R&B en latin rhythms als Salsa, Bachata en Merengue; La Fiesta is de ultieme allroundband! Met hun spectaculaire show tourden ze al door België, Duitsland, Suriname en Saudi Arabië. De zes bandleden uit West Indië, Nederland, Cape Verde en Suriname brengen multiculturaliteit naar de dansvloer.

2Famous:
Het Surinaamse 2Famous is een van de grootste acts uit dit tropische paradijs. De crew, bestaande uit zeven leden, brengt al sinds 2009 de heetste Caribbean music. Dit bestaat uit een mix van dancehall, reggeaton, bubbling en pop. In hun nummers brengen zij een bonte mix van de talen Nederlands, Sranan en Engels.De 2Famouscrw brengt een ode aan het land waar hun succes is begonnen: Nederland. Met hun ‘2Famous Going Dutch Tour’ bestormen zij de Nederlandse podia om hun fans te bedanken voor hun loyaliteit en steun.

MC BadMann:
MC BadMann “The Crowd Controllah” is een bekende in de soca, dancehall, reggae en latin vibez scenes. Met zijn West-indiaanse roots stroomt het Caribisch bloed door zijn aderen.  MC BadMann heeft met veel grote namen het podium gedeeld en hij is tegenwoordig niet meer weg te denken uit caribbean-urban scene.

Yoyce Foodcorner serveert deze avond heerlijk Caribbean barfood (bara’s etc.)!