Change the Mood + DJ Boss Capone

ChangetheMood+DJBossCapone

11 SEP 2022

The Dublin Legends (The Dubliners)

ZO 09 OKT
Reggae/Dub/Ska

Change the Mood zou eigenlijk het voorprogramma van Neville Staple verzorgen. Vanwege aflassen hebben ze nu opeens hun eigen soloshow in Duycker met als support DJ Boss Capone. Deze avond wordt een feestje!

Change the Mood neemt je mee op reis langs een aantal van de beste Jamaicaanse oldschool Ska, Reggae en Rocksteady tunes. Voor fans van Prince Buster, The Wailing Souls of The Skatalites is deze band een feestje. Na jaren van ervaring met Rude Rich and the High Notes, het delen van het podium met legendes als Derrick Morgan, The Heptones, Rico Rodriquez en nog veel meer, heeft frontman Tobias zijn krachten gebundeld.

DJ Boss Capone! Staat voor heel veel “early reggae”, een vleugje ska en een beetje two tone! Als songwriter van de band ‘The Upsessions’ toerde hij de hele wereld rond. Als DJ wordt hij overal gevraagd zijn singeltjes te draaien, van Wenen tot Brussel en van Amsterdam tot de Zwarte Cross. Achter de draaitafels laat hij ons zijn grote liefde en inspiratie horen. Veel orgel, snelle ritmes, veel bass en Oude Jamaicaanse reggae uit de sixties!