Charl Delemarre

CharlDelemarre

29 APR 2017

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Hij speelde al twee keer op Eurosonic Noorderslag, speelde meer dan 30 succesvolle shows tijdens de Popronde 2015 en won in 2014 de Grote Prijs van Rotterdam én de Grote Prijs van Nederland. Nederlandstalige singer-songwriter Charl Delemarre timmert hard aan de weg en komt naar podium Duycker.

Lichtelijk Verlicht

Na zijn succesvolle single ‘Zonder Jou’ waarmee hij optrad in DWDD is Charl Delemarre met zijn band de studio ingedoken om aan zijn tweede EP te werken. Dit deed hij samen met producer Anthonie Broek (De Dijk), tevens stond hij in het voorprogramma van De Dijk tijdens een van hun tours. De eerste single van zijn nieuwe EP ‘Lichtelijk Verlicht’ kwam uit in januari 2017. Hij werd hierdoor als eerste artiest van dit jaar verkozen tot NPO2 ‘Nieuw geluid’.

Verwacht gepassioneerde en persoonlijke liedjes en teksten uit inspiratie van zijn persoonlijke ervaringen. Klanken uit de sixties & seventies vullen de zaal tijdens deze avond met Charl Delemarre.

Support

Voor Charl zal de zaal opgewarmd worden door Janne Timmer en Inch!

  • Janne Timmer
    Janne begon op het haar twaalfde al met liedjes schrijven. Ondertussen heeft ze zich ontwikkeld tot singer-songwriter en neemt ze het publiek mee in haar eigen wereld door verhalen te vertellen met haar muziek. Haar blues liedjes en mooie ballads hebben een emotionele zang met een rauw randje. Ondanks haar jonge leeftijd van 18 jaar heeft ze al veel bereikt en haar unieke geluid weten te vinden.
  • Inch (Inge Lamboo)
    Ook deze dame begon al toen ze klein was met muziek. Ze is 18 jaar en schrijft en zingt haar eigen nummers. Ze begon ooit op de piano maar pakte al snel de gitaar er bij. Ze is druk bezig met het schrijven van muziek en met en de lancering van een single in de toekomst. Verwacht catchy muziek en af en toe een rustig nummer van Inch!