Choose Life

ChooseLife

19 NOV 2022
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Cover/Tribute, Pop/Rock

De Choose Life Tribute is een muzikale reis door de 80 & 90’s, langs de Wham! classics en zijn grootste solo successen. Na de succesvolle shows in 2018 & 2019 keert de Choose Life Tribute zaterdag 19 november voor de derde keer terug naar Podium Duycker en brengt het uw muzikale herinneringen rondom hits als Faith, Freedom & Edge of Heaven opnieuw tot leven.  

De carrière van George Michael is zeer divers en zijn unieke sound en persoonlijkheid zijn niet te imiteren. Daarom is de Choose Life Tribute op de eerste plaats een muzikale spektakelshow bestaande uit muzikanten en zangers met een grote voorliefde voor zijn muziek. Het uiteenlopende repertoire van George Michael zorgt voor een unieke sfeercombinatie tussen concert en theatershow.

Choose Life: The Spirit of George Michael!
Het begrip Choose Life is vooral bekend geworden van de oversized T-shirts uit de videoclip van Wham’s! Wake Me Up Before You Go-Go. George Michael gebruikte het als statement ter bewustwording van de waarde van het leven in vrijheid en het inspireren van mensen om te durven zijn wie je bent.

Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Ticketverkoop en inhoud van het programma zijn in handen van Choose Life Tribute Tour