CJ Ramone

CJRamone

30 JUL 2019

Funk That

ZA 22 FEB

CJ Ramone, ooit lid van het Amerikaanse punk kwartet The Ramones, komt naar Duycker. Leadzanger in ‘Strength To Endure’ schrijver van twee nummers op het Ramones album ‘¡Adios Amigos!’ en zijn optredens met Eddie Vedder, Tim Armstrong and Lemmy maken CJ Ramone een belangrijke naam in de geschiedenis van punk rock.

Hoewel de legendarische band de Ramones in 1996 de microfoon aan de wilgen hing, heeft CJ Ramone heeft zich voorgenomen om als solo artiest door te gaan in de voetsporen van zijn voorgeneraties. En dat doet hij goed!

Afgelopen jaar bracht CJ Ramone zijn derde soloalbum, American Beauty, uit. Op deze plaat is zijn eigen geluid duidelijk hoorbaar maar CJ Ramone is er ook niet vies van om terug te grijpen naar de punkrock waar zijn oude band zo groot mee geworden is. “I absolutely feel obliged to keep the legacy going. I 100 percent do. I feel it. I don’t sit down and try to write Ramones songs, but I was a huge fan since I was a kid. I played in the band for seven years. I’m undeniably influenced hugely by them.”

Deze zomer komt CJ Ramone voor drie optrdens naar Nederland. In alle shows zullen de Austalische punkrockers DeeCRACKS als support optreden. In Duycker schuift ook de band Marathon aan als supportact.

DeeCRACKS. Met 15 jaar ervaring, 800 shows die al gespeeld zijn over de hele wereld mag je van deze band een unieke, energieke punk rock show verwachten!

Optredens van de Amsterdamse band Marathon eindigen meer dan eens in een flinke pot chaos en herrie. Geïnspireerd en gedreven door vastgoed cowboys en huisjesmelkers maakt Marathon een cocktail van punk, rock en garage.