CJ Ramone

CJRamone

09 AUG 2016

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

De legendarische punkrockgroep Ramones is al bijna 20 jaar gestopt. Toch houdt de laatste bassist van de Ramones, CJ Ramone, de band een beetje in leven. Op 9 augustus komt CJ naar Duycker voor een exclusieve show in Nederland!

Christopher Joseph Ward, beter bekend als CJ Ramone, werd bekend als bassist van de Ramones. Hij speelde van 1989 tot 1996, als vervanger van Dee Dee Ramone. In 2013 bracht CJ met behulp van crowdfunding zijn eerste solo album ‘Reconquista’ uit en begon het tour-bloed weer te stromen. Met niemand minder dan Johnny Two Bags en David Hidalgo Jr. van Social Distortion aan zijn zijde tourt de bassist de hele wereld rond. Maakt je klaar voor een ouderwetse punk avond vol Ramones klassiekers en nieuw werk!

Durango
Durango wordt opgericht in de zomer van 1991 in Den Haag door Bert, Adje en Steve. De band speelt Ramones-core, korte, snelle songs, helemaal in de geest van hun helden de Ramones. Durango bouwt een solide live-reputatie op en in het voorjaar van ’92 wordt de eerste EP genaamd ‘1-2-3-4 GO!!!!’ uitgebracht. Na uitgebreid touren besluit Durango in 1994 om er een punt achter te zetten. In 2015 kruipt het bloed waar het niet gaan kan en besluit original Bert om een doorstart te maken. Inmiddels is Durango in de nieuwe bezetting weer op volle sterkte en klaar om alle zalen plat te spelen!

Goat
Opgericht in het najaar van 1992 in Heiloo. Geïnspireerd door de oefenruimte kraakpand ‘de Raad’ in Alkmaar, waar het stinkt naar drank, zeik en wat ondefinieerbaardere zaken worden een aantal songs gemaakt die klinken als ‘vier ton georiënteerde punkrockmetal’. Eind 1994 gaat de ‘Twee Kratten Bier Tour’ door diverse redenen op ‘hold’ en dat duurt maar liefst 16 jaar: in 2010 duikt Goat weer de oefenruimte in en staan er een aantal reünie optredens op de planning.