Clever Sessions – The Big Bang

CleverSessionsTheBigBang

22 DEC 2016

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL
duyckercafé

Deze editie van de Clever Sessions is niet alleen de laatste van het jaar, maar ook de laatste van de reeks Clever Sessions. In 2017 komen Martijn en Dave namelijk met een nieuw concept, vandaar ook dat deze editie "The Big Bang" heet, want de Clever Sessions gaat zich met een big bang evolueren in een nieuw concept. En dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, we verplaatsen de sessie naar de passage en hebben een toffe opkomende act uitgenodigd om van 19:30 tot 20:15 het publiek op te warmen.

Deze donderdag is er een zinderende jamsessie onder leiding van drummer Martijn Klaver samen met bassist Dave Breidenbach. Martijn en Dave zijn professionele muzikanten uit Haarlemmermeer die het voornemen hebben het dak van Duycker af te blazen. Elke week nemen ze bekende gasten uit de muziekscene mee om de basisband te versterken. Zij beloven een hoog muzikaal niveau waarbij verschillende muziekstijlen als R&B, pop, soul, jazz, funk, reggae en latin de revue passeren.

Altrego

Om 19:30 uur komt er Altrego, een opkomende band waar je de komende tijd nog veel van gaat horen langs om het publiek op te warmen. De in Londen opgegroeide artiest/songwriter/producer Altrego ging op advies van Adele naar de prestigieuze BRIT school in London (waar Amy Winehouse onder andere op school zat). Hij is de eerste artiest uit continentaal Europa die afgestudeerd is hieraan. Altrego neemt zijn debuutalbum op met Jim Eliot (Ellie Goulding, Kylie Minogue etc.) op het platteland in Wales. Het debuut verschijnt in 2017 en is een mix van popsongs met invloeden van electronica en funk.

In januari staat Altrego op het Nederlandse showcase festival Eurosonic Noorderslag in Groningen.

Clever Session

Altrego geeft het stokje over aan Martijn en Dave en gaat de Clever Session van start. De basisband speelt een set als opwarmertje en vanaf de pauze kunnen andere muzikanten meedoen. In die basisband zitten elke week weer andere muzikanten die veel ervaring hebben en vaak bekend zijn in de muziekscene of van TV.

Wil jij meespelen? Meld je dan even bij Martijn en Dave via het Facebook evenement! Dit is een niet te missen muzikaal evenement, door goede muzikanten en aanloop van veel muzikale vrienden. Kom dus gezellig langs!

Basisband:
Martijn Klaver – drums
Dave Breidenbach – bas
Tico Pierhagen – keyboards