The Special

TheSpecial

23 MRT 2017

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN
duyckercafé

The Special is een nieuwe sessie onder leiding van Martijn Klaver en Dave Breidenbach. Deze zal elke laatste donderdag van de maand vanaf 21:00 uur plaats vinden in Duyckercafé.

Er zal elke editie een gast uitgenodigd worden die de muzikale lijn van die avond uitzet.  The Special guest van deze maand maken we binnenkort bekend.

Onze The Special huisband bestaat uit:

Martijn Klaver –  drums
Dave Breidenbach – basgitaar
Tico Pierhagen – toetsen
Steven de Geus – gitaar en vocals

Verder nodigen Dave en Martijn elke maand (lokale) muzikanten uit om een zo gevarieerd mogelijke avond te maken. Muzikanten die mee willen spelen, kunnen zich van te voren aanmelden bij Dave en Martijn door te mailen naar info@martijnklaver.com .

Milton Wijngaarde

Milton Wijngaarde zal een van de artiesten zijn van deze editie van The Special. Milton begon in 1994 met zijn muziek en begon samen met 3 andere de band Romeo. Na verschillende demo’s sluiten ze een platencontract af en beginnen ze aan het maken van hun eerste singles. De tweede single ‘Coming Home’ valt goed bij het publiek. Ze halen de tweede plaats in de Nederlandse Top 40 en er worden meer dan 50.000 exemplaren verkocht van de single en het daarop volgende album. Milton is nu druk bezig met zijn solo album dat eind dit jaar uitkomt. Over twee maanden kunnen wij zijn eerste single verwachten!

Dineren in Duyckercafé

Het is mogelijk om voorafgaand aan het concert (vanaf 18:00 uur) te dineren in Duyckercafé, dit diner wordt geserveerd door De Smaeck. Wellicht ken je hen al, zij runnen o.a. restaurant ’t Fort in Vijfhuizen. Er is keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten of je kunt kiezen voor een menu. Bekijk voor meer informatie de actuele menukaart. We raden je aan om van tevoren te reserveren, dit omdat we een beperkt aantal plekken hebben.