De Clip Club live: Reservoir Dogs Band ft. George Baker

DeClipClublive:ReservoirDogsBandft.GeorgeBaker

21 JAN 2017

Funk That

ZA 22 FEB

Stap in de wereld van Quentin Tarantino's spaghettiwesterns, maffioso's en vampieren. De Nederlands/Belgische 7-mans formatie Reservoir Dogs Band brengt de cult en de pulp van de beroemde en beruchte films naar het podium. Deze avond is niemand minder dan George Baker de special guest van de avond.

Niet alleen zijn Tarantino’s films doorspekt met satire, geweld en absurde wendingen, ook de muziek is altijd kenmerkend. Reservoir Dogs Band deinst er niet voor terug om de bekende klassiekers en minder bekende parels uit het oeuvre van de Amerikaanse filmmaker te halen en deze in een dampende show te verwerken. Little Green Bag, Son Of A Preacher, Bang Bang, Misirlou, Stuck In The Middle en vele anderen zijn herschreven en opnieuw gearrangeerd voor de ultieme Tarantino-ervaring. De filmbeelden die achter de band vertoond worden, verhogen de sfeer en zorgen voor een extra adrenalineboost, voor zover dit nog kan met deze band !

De Clip Club
Na afloop van de Reservoir Dogs Band gaan we heerlijk dansen met De Clip Club! Bij De Clip Club 30+ sta jij centraal. Lekker dansen met leeftijdsgenoten op de grootste hits van toen en nu. ABBA, Prince en de Dolly Dots zijn erbij, maar ook de hedendaagse krakers van Pharrell, Amy Winehouse en Avicii. Op het grote scherm zie je de originele videoclips levensgroot. Bij De Clip Club komen ze allemaal voorbij, met perfect geluid en vloeiend in de mix. Van oud naar nieuw, en weer terug, want goede muziek is van alle tijden. Dans alsof niemand kijkt, net als toen!

Het 30+ feest De Clip Club neemt je mee van hit naar hit. Laat je meevoeren, dwars door alle jaartallen heen. Ieder decennium komt aan de beurt. 2 Unlimited, Meatloaf en Nirvana, het kan allemaal op een avondje Clip Club. Madness, Bob Marley, Roberto Jacketti en Anita Meijer, ze zullen nooit ontbreken. Geniet van al die bijzondere herinneringen bij al die onvergetelijke hits. De DJ staat er voor jou, niet andersom.

Zet je tas weer midden op de dansvloer en dans er omheen, net als toen. Trek je kleurrijke kleding maar uit de kast, want ook de Disco-helden ontbreken niet. Earth, Wind & Fire, Donna Summer en Chic. Maar we vergeten ook de 80’s-hits van The Cure, Depeche Mode en Doe Maar niet! De Clip Club brengt je de grootste hits van toen en nu. En wedden dat jij als laatste van de dansvloer stapt?

Support: Hyperblaster Surfcowboys

Dit is een nieuwe band, afkomstig uit Amsterdam met muzikale roots in de surf muziek. Hun repertoire varieert van surf klassiekers tot film muziek.