Coming Out Workshop
gratis
Coming Out Workshop"

ComingOutWorkshop

WO 11 OKT

Coming Out Film: Milk

WO 11 OKT

10 jarige Jubileum Djembé lessen

ZO 08 OKT

Op 11 oktober wordt jaarlijks 'Coming Out Day' gevierd. Het Cultuurgebouw draagt graag bij aan deze dag door o.a. een echt 'Coming Out Workshop'.  

Deze workshop staat in het teken van jouw ‘coming out’. Oftewel de wereld laten zien wie jij bent! En dat kan soms best spannend zijn. Soms verstoppen we delen van onszelf, omdat we denken dat anderen dat raar zullen vinden? Wat als je jezelf altijd blijft verstoppen? Als je altijd maar voor 60%  jezelf durft te zijn? Dat gaat op den duur knagen en vreet ook nog eens energie.

Daar gaan je samen met Buutvrij Coaching in deze korte workshop verandering in brengen! Zij helpen je op een speelse en creatieve manier een stap uit je comfortzone te zetten. Zodat je meer vrijheid voelt om jezelf te zijn en te laten zien.  Ook al is dat spannend, uiteindelijk ga je meer vrijheid ervaren. Waardoor je beter je eigen grenzen kunt aangeven en makkelijker keuzes kunt maken. Buutvrij Coaching helpt je met het zetten van die eerste (kleine) stap op een luchtige, speelse en creatieve manier. Zo werken zij bijvoorbeeld met visualisaties, beelden en schrijfopdrachten om inzichtelijk te maken wie jij bent en hoe je jezelf kunt zijn. Schrijf je in, en vier met ons jouw ‘coming out’!

Het evenement is gratis, maar aanmelden is verplicht. Reserveer hier.

Cookie

Wij maken gebruik van cookies om je website- bezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

Door op 'OK' te klikken ga je hiermee akkoord.