Copperhead County

CopperheadCounty

14 MRT 2020

Rootscafé: Johnny en de Surfers

DO 08 DEC
Pop/Rock
duyckercafé

Deze show is afgelast.  Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is wordt deze zo snel mogelijk op de website geplaatst. Wij verzoeken je vriendelijk om niet per telefoon of e-mail om meer informatie te vragen.

Geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn “footstomping and beer raising tunes”. Heerlijke meeslepende nummers over het leven, gebracht door de doorgewinterde zang van Corvin Silvester. Gitarist Robert van Voorden is verantwoordelijk voor de typische country sound door de nummers heen en Jordy Duitscher zorgt voor het warme orgel geluid wat als een tapijtje onder alle nummers ligt. Ritmesectie Alex Stolwijk (drums) en Niels Budel (Bas) geven de nummers de power die de nummers nodig hebben om er in totaal een heerlijk Southern sausje van te maken.

Alle ingrediënten voor een geweldig muzikaal avontuur zijn aanwezig. Het plaatje klopt, de band is er klaar voor. “Enjoy the ride”!