Copperhead County
gratis
Copperhead County

CopperheadCounty

ZA 14 MRT
gratis

G.B.H.

WO 18 MRT

Daredevils

ZA 14 MRT
Pop/Rock
duyckercafé

Als afterparty na Wild Romance of Dardevils zetten we Copperhead County in Duyckercafé. Eén van de weinige bands in Nederland die zich volledig toelegt op Southern rock. De band werd nog niet zo lang geleden opgericht door een viertal gepassioneerde liefhebbers en werd later compleet gemaakt met de toetreding van frontman Corvin Silvester.

Geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn “footstomping and beer raising tunes”. Heerlijke meeslepende nummers over het leven, gebracht door de doorgewinterde zang van Corvin Silvester. Gitarist Robert van Voorden is verantwoordelijk voor de typische country sound door de nummers heen en Jordy Duitscher zorgt voor het warme orgel geluid wat als een tapijtje onder alle nummers ligt. Ritmesectie Alex Stolwijk (drums) en Niels Budel (Bas) geven de nummers de power die de nummers nodig hebben om er in totaal een heerlijk Southern sausje van te maken.

Alle ingrediënten voor een geweldig muzikaal avontuur zijn aanwezig. Het plaatje klopt, de band is er klaar voor. “Enjoy the ride”!