Courbois Somers Courbois
gratis
Courbois Somers Courbois"

CourboisSomersCourbois

DO 07 NOV

Music Jam

DO 07 NOV

Grade2 + Support Malad

ZO 03 NOV
duyckercafé

Jazzrock, bluesrock, crossover...geen jazz met een rockdrummer, maar bluesrock met een jazzdrummer. Twee giganten samen met Nederlands beste rock-gitarist! Een uniek concert als cafésupport naast Wooten Brothers en voor de Music Jam van 20:30 aan!

Zoon Barend begon aanvankelijk ook als drummer, maar ging al snel over op de bas. In Nederland speelde hij bij o.a. Vengeance en Fitzkin. In Vengeance kwam hij Timo Somers tegen, en zij sloten elkaar direct in de armen. als vrienden en als muzikanten

Timo Somers: genendrager van Vengeance-gitarist Jan Somers. Of was Jan Somers de vader van…..? Inmiddels is Timo buiten Nederland zijn vader ver voorbij gestreefd qua bekendheid; hij is frequent op tournee als gitarist van Delain in Azie, Amerika, Frankrijk en bijvoorbeeld Duitsland.

Pierre Courbois: met recht een levende legende. Wereldberoemde jazzdrummer, en zo bescheiden als mens. Hij slaagt er in om melodie op een ritme-instrument te spelen. In ons land is Pierre de onbetwiste meester in de onderschatte kunst van het spelen met brushes; hij stond aan de wieg van de freejazz in Nederland (en heel Europa!)

Het café is op donderdag open van 17:00 tot 01:00 uur.