Dag van de Popquiz

DagvandePopquiz

27 DEC 2016

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL
duyckercafé

Na al dat kerstgeweld, schoonfamilie, kerstdiner 1,2 en 3 snappen wij dat je toe bent aan een avondje ontspanning! Daarom doen we mee aan de Dag van de Popquiz op 'Derde Kerstdag'. Van Emmen tot Heikant en van Vaals tot Franeker doen er verschillende café's, bars, pubs en podia mee aan de komende editie.

Om 20:00 uur beginnen we met een ouderwets gezellige popquiz. In verschillende rondes word je ondervraagd over de beste en slechtste muziek van toen en nu. De quiz bestaat uit muziek van de jaren ’60 tot dingen die net uit zijn en is voor iedereen met een heel klein beetje muziekkennis goed te doen.

Deze Popquiz wordt gepresenteerd door Tim Calis. Tim Calis is geen onbekende op de Nederlandse podia. Hij was jarenlang actief als artiest en presenteert sinds enkele jaren verschillende grote bandcompetities en festivals. Hij straalt als John Williams in een bouwval, heeft humor waar Seth Gaaikema nog een keer voor zou opstaan en weet een tienerdisco nog leuk te maken voor senioren. Hij heeft er zin in; jij?

Het is niet meer mogelijk om een team in te schrijven voor de Popquiz omdat deze vol zit. Op 18 februari staat er weer een Pubquiz op de planning, hiervoor kun je je nog aanmelden door te mailen naar robbert-jan@duycker.nl.