DAREDEVILS + SUPPORT: CHARMPLAY

DAREDEVILS+SUPPORT:CHARMPLAY

04 FEB 2017

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Viral mashup partyband Daredevils komt met een gloednieuwe show naar P60. Ze keren terug na afgelopen februari de boel op z'n kop gezet te hebben en dit keer breken ze de tent volledig af met verrassend nieuwe elementen. Daredevils is een hagelnieuwe party-band die de frisse wind in het hedendaagse feestcircuit blaast. Kom springen, dansen en gekdoen op 4 februari in P60.

Ongekende muzikaliteit en creativiteit zorgen voor een repertoire aan mash-ups waarmee uiterst effectief elk podium, festival en feesttent omver geblazen wordt. Subliem gesmede tracks met verrassende twists, maar zonder dat climaxen en extatische meezingmomenten in gevaar komen. Best of both worlds: je kunt je twee uur lang verbazen en genieten, of twee uur lang bier drinken en meeschreeuwen.

Support Act: Charmplay
Charmplay speelt dansbare indiepop. Ze speelden één van hun eerste boekingen in een uitverkocht Galgenwaard stadion tijdens het EYOF 2013, daarna volgden al snel voorprogramma shows voor o.a Niels Geusebroek, Laura Jansen en Only Seven Left. Met een EP op zak, ruim 100 optredens in Nederland en 30 in Frankrijk werkt de band nu toe naar nieuwe singles en een album. Op zaterdag 4 februari zijn ze de support act bij Daredevils.

Robert Been | Kaj van Hooijdonk | Pim van Heusden | Laurens Huinder

Na afloop: Karaokenight: Stan de Man
Na afloop van het feestgedruis bij de show van Daredevils, houden wij een super gezellige karaoke in het P60 Café gepresenteerd door Stan de Man.