New Years Party Dave Warmerdam Band

NewYearsPartyDaveWarmerdamBand

05 JAN 2019

Funk That

ZA 22 FEB

Het gaat goed met de Dave Warmerdam Band: tijd voor een feestje! Op 5 januari verzorgen zij voor alle muziekliefhebbers, fans en bekenden een Newyears Party, in poppodium Duycker. Geen standaard recht-toe-recht-aan optreden, maar een avond boordevol entertainment met optredens van de Dave Warmerdam Band in verschillende settings.  

Oude en nieuwe nummers van de band zullen worden gespeeld, maar er zullen ook zeer bekende “Classics” gespeeld gaan worden waar u als publiek ook nog iets over te zeggen heeft. Daarover binnenkort meer via Social Media!

De Dave Warmerdam Band bestaat momenteel uit 5 jonge muzikanten die hun liefde voor blues en jazz delen.  Met elkaar weten ze geweldige uitvoeringen te brengen van aloude en bekende bluesclassics, maar ook de eigen nummers mogen er zeker zijn! Het lukt deze band moeiteloos verschillende stijlen en sferen te combineren tot een sound die ook een jonger publiek aanspreekt. De huidige show van de band is een reis door de tijd van blues en jazz. Respect voor hoe het was maar ook ruimte voor vernieuwing en eigen interpretatie. Deze band is een must voor de liefhebber van blues, jazz en fusion.

De band bestaat uit:
Janne Timmer: vocals
Dave Warmerdam: keys & vocals
Sonny Ray: guitar
Lars Hoogland: bass
Rick van de Voort: drums

Dit alles onder leiding van showhost Arjen Galloway, die de hele avond uw gastheer zal zijn.
De (zeker niet verplichte!) dresscode: zeer feestelijk!

Voorprogramma Dani Lee: een pakkende solo-act met mooie eigen nummers en smaakvol bewerkte klassiekers. De combinatie van haar fijne stemgeluid aangevuld met het warme geluid van haar Gibson-gitaar.