De Dijk

DeDijk

06 OKT 2017

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Het is ondertussen al de zesde keer dat De Dijk in Duycker speelt. Eerdere shows waren in rap tempo uitverkocht. Het belooft weer een geweldige avond te worden met klassiekers als ‘Bloedend Hart’, ‘Als ze er niet is’ en ‘Binnen Zonder Kloppen’.

In de afgelopen 33 jaar brachten de mannen maar liefst 20 albums uit, sleepten zij talloze prijzen in de wacht en tourden zij onvermoeibaar het land door. Maar de heren van De Dijk zijn gelukkige verre van versleten! Met hun mix van soul, blues, rock en chansons heeft De Dijk al heel wat teweeggebracht in het Nederlandse muzieklandschap.

Er is geen twijfel over mogelijk dat De Dijk een van de meest succesvolle Nederlandse popgroepen aller tijden is. Sinds de jaren tachtig drukt de band een stempel op Nederpop. De reeks aan hits lijkt oneindig en de hoeveelheid awards die in de afgelopen jaren zijn binnengesleept, past ondertussen niet meer op één schoorsteenmantel. Gouden platen, platina platen, Zilveren Harpen, Gouden Harpen en ga zo maar door. Zoals Huub van der Lubbe wijs sprak “Dat is toch wel het echte werk”, en zoals altijd heeft hij gelijk!

Let op: de prijs van dit concert zoals hierboven gecommuniceerd is exclusief €2,- servicekosten.

Afterparty

Na afloop van De Dijk kun je gratis door naar de afterparty in de kleine zaal, hier draait De Clip Club de lekkerste hitst van toen tot nu voor je!