De Grote Auditiedag

DeGroteAuditiedag

22 APR 2018

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN

Wil jij onder professionele begeleiding zélf op het podium staan? Geef je dan nu op voor De Grote Auditiedag in Poppodium Duycker! Hiermee maak je ook nog eens kans op een plekje in Bootcamp 7.0 én op een scholarship in Amerika!

Op De Grote Auditiedag volg je samen met andere talenten verschillende workshops, onder begeleiding van professionele docenten. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen op het gebied van dans, theater, freestyle en muziek. Na het groepsgedeelte krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om daarin zijn/haar skills te presenteren. Hier mag je zelf invulling aan geven, dus jij bepaalt wat het beste bij jou past en waarmee jij indruk wilt maken op de jury!
Aan het eind van de dag worden er een aantal deelnemers geselecteerd om deel te nemen aan Bootcamp 7.0 én bekend gemaakt wie er daarvan naar de Bootcamp in Amerika mogen!

Bootcamp 7.0

Aan alweer de zevende editie van deze creatieve bootcamp, mag een selectie jongeren uit Atlanta (USA) en 30 jongeren uit Haarlemmermeer deelnemen. Tijdens deze bootcamp krijg je les in o.a. scenarioschrijven, ontwerpen en acteren. In enkele weken tijd creëer je samen met de andere deelnemers een eigen theaterstuk en voer je deze uit voor publiek.

Om voor deze bootcamp geselecteerd te worden, moet je jezelf eerst inschrijven voor De Grote Auditiedag. De winnaars van deze dag gaan door naar Bootcamp 7.0 en een een aantal gelukkigen kunnen zelfs een scholarship winnen (t.w.v. 1200,- dollar) in Atlanta, USA*. In Atlanta mogen zij deelnemen aan het Youth Creates programma bij het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages. De bootcamp van Youth Creates in Atlanta vindt plaats van 11 juni t/m 22 juli. Deelnemers die de scholarship naar Atlanta winnen doen ook mee aan Bootcamp in Nederland.

*Let op: vliegticket en deel van eigen onderhoud is voor eigen rekening.

Youth Creates programma

Het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages is een professionele non-profitorganisatie die zich toelegt op het betrekken van kunstenaars en publiek door te focussen op de sociale, politieke en spirituele waarde van hedendaagse cultuur. Zij organiseren al jaren Youth Creates, een intensief trainingsprogramma waar jongeren fulltime werken aan de productie van een complete podiumkunstenvoorstelling. Voor meer info over Youth Creates vind je hier.

Inschrijven voor De Grote Auditiedag

De komende maanden zitten wij bij Duycker niet stil en gaan we actief scouten voor Bootcamp bij talentenavonden in Haarlemmermeer. Maar je kunt jezelf natuurlijk ook gewoon opgeven voor De Grote Auditiedag, stuur een mail met waarom je mee wilt doen naar bootcamp@duycker.nl  en misschien krijg jij wel een plekje bij Bootcamp van 2018! Deelnemen kan als je tussen de 12 en 18 jaar oud bent.

De planning voor Bootcamp 7.0:

20 aug – 24 aug – Bootcamp
25 en 26 aug – vrij
27 aug – 1 sept – Bootcamp
1 sept – 20:00 Showtime in Schouwburg de Meerse!