De Grote Auditiedag

DeGroteAuditiedag

14 APR 2019

Bootcamp Selectiedag

ZO 05 APR

Wil jij onder professionele begeleiding zélf op het podium staan? Geef je dan nu op voor De Grote Auditiedag van zondag 14 april in Poppodium Duycker! Hiermee maak je ook kans op een plekje in Bootcamp 8.0 én op een scholarship in Atlanta, USA.

Op De Grote Auditiedag volg je samen met andere talenten verschillende workshops, onder begeleiding van professionele docenten. Je krijgt de kans om je te ontwikkelen op het gebied van dans, theater, freestyle en muziek. Na het groepsgedeelte krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om daarin zijn/haar skills te presenteren. Hier mag je zelf invulling aan geven, dus jij bepaalt wat het beste bij jou past en waarmee jij indruk wilt maken op de jury!

Inschrijven voor De Grote Auditiedag

De komende maanden zitten wij bij Duycker niet stil en gaan we actief scouten voor Bootcamp bij talentenavonden in Haarlemmermeer. Maar je kunt jezelf natuurlijk ook gewoon opgeven voor De Grote Auditiedag, stuur een mail met waarom je mee wilt doen naar bootcamp@duycker.nl  en misschien krijg jij wel een plekje bij Bootcamp van 2019! Deelnemen kan als je tussen de 12 en 18 jaar oud bent.

Bootcamp 8.0
Aan alweer de achtste editie van deze creatieve bootcamp, mag een selectie jongeren uit Atlanta (USA) en 30 jongeren uit Haarlemmermeer deelnemen. Tijdens deze bootcamp krijg je les in o.a. scenarioschrijven, ontwerpen en acteren. In enkele weken tijd creëer je samen met de andere deelnemers een eigen theaterstuk en voer je deze uit voor publiek op vrijdag 23 augustus 2019. Meer informatie over Bootcamp vind je hier.