De grote auditiedag

Degroteauditiedag

24 APR 2016

Cursus Popgeschiedenis

DI 21 JAN

Wordt geselecteerd voor  Bootcamp 2016.

Aan Bootcamp doet een selectie mee van enkele jongeren uit Atlanta en 30 jongeren uit Haarlemmermeer en omgeving. De winnaars van deze dag zullen doorgaan naar Bootcamp 5.0 en een enkeling maakt zelfs kans op een scholarship in Atlanta, USA van 20-6 t/m 17-7 2016!

Om mee te doen aan Bootcamp moet je geselecteerd worden tijdens De Grote Auditiedag. Bij de auditiedag volg je met een groep verschillende workshops onder leiding van professionele docenten. Denk hierbij aan workshops op het gebied van dans, theater en muziek. Na het groepsgedeelte krijgt iedere deelnemer één minuut de tijd om daarin zijn/haar skills te presenteren. Hier mag je zelf invulling aan geven, kijk dus naar wat het beste bij jou past en waarmee jij indruk kan maken op de jury!
Aan het eind van de dag horen de deelnemers wie er geselecteerd zijn voor Bootcamp en wie er naar Bootcamp in Amerika mogen!

Er worden enkele kandidaten geselecteerd die een scholarship naar Amerika (Atlanta) winnen. De gelukkigen winnen een scholarship t.w.v. 1200,- dollar, ze moeten echter hun eigen vliegticket betalen en deels in hun eigen onderhoud voorzien. In Atlanta mogen zij deelnemen aan het Youth Creates programma bij het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages. Deelnemers die de scholarship naar Atlanta winnen doen ook mee  aan Bootcamp in Nederland. De kosten van Bootcamp 5.0 zijn 250,-

7 Stages
Het Amerikaanse theatergezelschap 7 Stages is een professionele non-profitorganisatie die zich toelegt op het betrekken van kunstenaars en publiek door te focussen op de sociale, politieke en spirituele waarde van hedendaagse cultuur. Zij organiseren al jaren Youth Creates, een intensief trainingsprogramma waar jongeren fulltime werken aan de productie van een complete podiumkunstenvoorstelling. Voor meer info over Youth Creates kun je hier klikken.

Opgeven voor De Grote Auditiedag
De komende maanden zitten wij bij Artquake niet stil en gaan we actief scouten voor Bootcamp bij talentenavonden in Haarlemmermeer. Maar je kunt jezelf natuurlijk ook gewoon opgeven voor De Grote Auditiedag, stuur een mail met waarom je mee wilt doen naar bootcamp@duycker.nl  en misschien krijg jij wel een plekje bij Bootcamp van 2016!

De planning voor Bootcamp 5.0:
27 t/m 29 juli – workshopdagen
30 & 31 juli – field trip incl overnachting
1 & 2 aug – vrij
3 t/m 5 aug – repetities
6 & 7 aug – vrij
8 t/m 12 aug – repetities
12 aug – 20.00 uur showtime @De Meerse

De Grote Auditiedag en Bootcamp 5.0 wordt mede mogelijk gemaakt door het VBSfonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds.

vsbfonds-pay-off-web

logo