De Likt

DeLikt

24 APR 2020
Music Jam Duyckercafé

Music Jam XL

VR 02 DEC
Soul/R&B/Funk, Urban

Deze show wordt verplaatst naar 27 juni. Tickets blijven geldig voor deze datum. Duycker vraagt begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich mee brengt. Wij informeren alle kaartkopers uiteindelijk per e-mail over de verdere afwikkeling. Vanwege de omvang van de maatregelen, verzoeken wij je vriendelijk onze berichtgeving af te wachten en om overbelasting te voorkomen geen (telefonisch) contact met ons op te nemen.

Sinds de oprichting in 2013 is deze futuristische funk sensatie uit Rotterdam vakkundig en consequent alle zalen en festivals van Nederland plat aan het spelen.

In 2015 bracht De Likt hun eerste, self-titeled, album met singles als “Ja dat bedoel ik”, “Finidi George” en “Bloed aan de muur” uit. Hierop volgde twee jaar  van basicly non-stop touren waar de jongens in alle krochten en uithoeken van het land de titel “Het Rotterdamse sloopbedrijf” kwamen verdedigen.

Nadat alles in 2017 noodgedwongen stil kwam te staan, kwam De Likt begin 2018 kei-hard terug met “De Derde”. Het tweede album met singles als “Net als toen”, “Kingston Town” en “Zelf Doen”, waarmee de band zich definitief van vaste waarde binnen het Nederlandse live circuit plaatste. Eind 2019 verscheen Ctrl-Alt-Delikt, de single die dezelfde naam draagt als het album dat medio 2020 uitgebracht wordt. In aanloop naar deze release gaat De Likt nog één keer het land door en laten zij vast wat nieuwe tracks horen.

Support:
The Jerry Hormone Ego Trip
Door de combinatie van de verhalende, Nederlandstalige teksten die altijd een tikkie schuren en de aanstekelijke rock ‘n’ roll is The Jerry Hormone Ego Trip zowel een band waar aandachtig naar geluisterd als op gedanst kan worden, met akoestische gitaren en huiskamerorgel in intiemere setting of in de grote zaal. Jerry Hormone is niet alleen zanger en tekstdichter van zijn band maar ook schrijver van de populaire kinderboekenserie Borre, een wekelijkse column in Nieuwe Revu en de in 2016 bij Atlas Contact verschenen verhalenbundel ‘Het is maar bloed’.