De Likt

DeLikt

02 APR 2016

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Welke act bezorgt je een gevoel dat je het ene moment in het wilde nachtleven lekker staat te gaat op de techno beats om vervolgens depri thuis te zitten met donkere soundscapes op de achtergrond? Juist, De Likt! Industriële synths en samples doet het publiek likkebaarden naar meer van De Likt. De muziek zorgt daarnaast ook wel eens voor wat fronsende voorhoofden. Wat De Likt is een vreemde eend in de bijt.  

De minimale techno van John van Beek, de gevarieerde funky opsmuk van Giorgi Kuiper en de gepeperde woorden van Jordy Dijkshoorn zorgen voor een eigenzinnige mix tussen electronica en rap. Deze mix zorgt ervoor dat hiphoppers, clubbers, punkers en alles daartussenin helemaal gek zijn op dit trio. De Likt is misschien nog wel het meest bekend van hun parodie op ‘Parijs’ van Kenny B. Het inmiddels miljoenen keren bekeken filmpje ‘Praat Rotterdams met me’ werd een regelrechte hit. In 2015 brachten zij hun debuutalbum en wisten zij met ‘Ja dat bedoel ik’ al bijna 200.000 mensen te boeien op YouTube. Festivals, clubs, tv- en radio studio’s; alles gaat plat waar De Likt verschijnt. Zo ook 2 april in Duycker. Ja dat bedoel ik!

Eye on the Prize (de Grote Prijs van Nederland)
Voorafgaand aan De Likt is er een programma bomvol hiphop tijdens Eye on the Prize! Eye on the Prize is een clubtour door Nederland waarin finalisten van de Grote Prijs, uit de categorie hiphop, zichzelf laten zien. De Grote Prijs stond al aan de wieg van de carrières van o.a. Typhoon, Ronnie Flex, Mr. Polska, Pete Philly, Brainpower, Dio, Dope D.O.D., Ali B en Kraantje Pappie. In 2013 stond De Likt zelf ook in de finale van de Grote Prijs in 2013. Kortom, dit is de kans om hét talent van morgen te zien! We hebben een speciale combiticket voor Eye on the Prize + De Likt, deze is voor dezelfde prijs als het concert van De Likt beschikbaar (€10,-). Klik hier om een combiticket te bestellen.

Eyen on the Prize: 19:30  | De Likt: 22:00