De Soos

DeSoos

03 JUL 2016

Funk That

ZA 22 FEB

Het cateringbedrijf De Beul presenteert in samenwerking met Podium Duycker en Schouwburg De Meerse een dinnershow speciaal voor mensen met een beperking genaamd: De Soos. Na het grote succes van de eerste editie vindt op 3 juli de tweede editie plaats in Duycker.

Deze editie van de Soos heeft een Amsterdams tintje. Het entertainment wordt verzorgd door  accordeonist/zangeres Karin Wijnen, en een optreden van de volkszanger Marcell. Onze eigen DJ Kawasaki zal weer een aantal pareltjes laten horen tussen de bedrijven door.  De avond is gevuld met een heerlijk 3 gangen diner bereidt door De Beul. Deze gerechten worden gemaakt van lokale producten, met zelfgemaakte sauzen en vooral bereidt met veel passie. Een groot deel van de betrokken partijen stellen hun diensten deze avond geheel kosteloos beschikbaar, dit om mensen met een beperking een avond te bieden die zij niet snel zullen vergeten.

De maatschappij staat in het teken van participeren en dat vraagt veel van de doelgroep waar het evenement De Soos zich op richt, de bovengenoemde bedrijven willen wat terug doen door middel van deze avond. De inloop is vanaf 17:30 uur en de avond gaat om 18:00 uur van start. Tussen de verschillende acts door serveren vrijwilligers het eten uit zodat de gasten zorgeloos kunnen genieten van al het entertainment.