De Springplank: Het Verbondt & The Crowd
afgelast
De Springplank: Het Verbondt & The Crowd

DeSpringplank:HetVerbondt&TheCrowd

DO 21 APR
afgelast
Reservoir Dogs Band Tarantino

Reservoir Dogs Band

VR 22 APR
The Mocks beatavond

The Mocks’ Beatavond

ZA 16 APR
Pop/Rock
duyckercafé

Iedere donderdag is er live muziek in Duyckercafé te horen. Elke derde donderdag van de maand ontdek je nieuw talent tijdens Frisse Duyck's De Springplank. In een cafésetting ontdek je zo op een laagdrempelige manier de meest frisse acts uit de regio. Neem een Duyck en dompel jezelf deze keer onder in: Het Verbondt en The Crowd

Van muziek uit de jaren ‘80 tot instrumentale jazz en elektronische muziek. De muzieksmaken van de bandleden van Het Verbondt gaan alle kanten op. Zelf maakt de band – voorzien van blazers, gitaren, bas en drums – Nederlandstalige popmuziek met funk- en rockinvloeden. In oktober 2020 bracht de band zijn eerste single Dan Breekt de Hel Los uit. Twee weken na de release mocht de groep het nummer al bespreken en met akoestische gitaar ten gehore brengen in de livestream van radio-dj Giel Beelen.

The Crowd is een veelzijdige rock band, die inspiratie uit alle gebieden van de muziek trekt (oa: jazz, indie, soul) en biedt dit met een vleugje indie. De focus ligt op eigen werk, maar covers en gewoon jammen, dat kunnen we niet los laten.

Het Duyckercafé is op donderdagen open om 17:00 uur. De act start om 22:00 uur!