De Springplank: Scarlet Rose
gratis
De Springplank: Scarlet Rose

DeSpringplank:ScarletRose

DO 20 APR
gratis

Mother’s Finest – Farewell Tour

ZA 29 APR

Alternative 90’s met Beastie Boys Undercover, Rage Against the System & Blink 182 Tribute

ZA 08 APR
Pop/Rock
duyckercafé

Iedere donderdag is er live muziek in Duyckercafé te horen. Elke derde donderdag van de maand ontdek je nieuw talent tijdens De Springplank. In een cafésetting ontdek je zo op een laagdrempelige manier de meest frisse acts uit de regio. Neem een Duyck en dompel jezelf deze keer onder in: Scarlet Rose

In de groene polders van het land van Maas en Waal besloten een rebelse tiener, de perfecte schoonzoon, je favoriete collega en een iets-wat hyperactieve puber de indiepop band Scarlet Rose te starten. Vlak voor de pandemie deed de band haar eerste optreden meteen maar in de befaamde Cavern Club tijdens het International Pop Overthrow Festival. Daarna volgde een tour door Nederland en shows op de radio bij onder andere Q-Music en brachten ze een eerste EP uit. In 2022 ging de band opnieuw naar Engeland voor een uitgebreidere tour met wederom een show in de Cavern Club.

Op het moment werkt de band hard aan nieuw materiaal wat beschreven kan worden als een liefdesbaby van de bands ‘Vampire Weekend’, ‘Two Door Cinema Club’ en ‘Paul Simon’ op een laag van Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse ritmes.