Debat over Democratie op President’s Night

DebatoverDemocratieopPresident’sNight

08 NOV 2016

Funk That

ZA 22 FEB

Op dinsdag 8 november wordt vanaf 20:00 uur het Debat over Democratie op President's Night georganiseerd in Het Cultuurgebouw. Entree is gratis deze avond.

De verkiezingen in Amerika gaan de hele wereld aan, dus ook ons hier in Haarlemmermeer. Op President’s Night debateren we met elkaar over de toekomst van de democratie. Opvallende kritische Haarlemmermeerders gaan in gesprek, zoals topondernemer Paul Kok en de 16-jarige scholier Joris Bouman. Wil je zelf ook een statement maken over democratie? Laat het ons weten. Wat is de waarden van democratie anno 2016 eigenlijk? Hoe gaan we met elkaar om? En wat betekent democratie voor jou?

Daarna kijken we naar de spannendste verkiezingen ooit. We volgen de exit polls op de voet en analyseren samen met debatleider Jerry Helmers over de mogelijke gevolgen van deze verkiezingsstrijd.

Ben je ook gefascineerd door dit Amerikaanse verkiezingsgeweld en vind je democratie in Nederland een belangrijk onderwerp van gesprek? Bestel dan nu een gratis toegangskaartje.

Naast een verrassend optreden door onze eigen Dolly Parton, kan er tot laat gedanst worden op swingende muziek door Big Band Haarlemmermeer.