Def Americans
Tickets
Def Americans

DefAmericans

VR 19 JUN

Popquiz

ZA 20 JUN

Knock Out Comedy Crew

WO 17 JUN
Cover/Tribute

Def Americans Johnny Cash Tribute komt langs ter gelegenheid van hun 12,5 jarige jubileum. Verwacht een show met daarin een selectie van alleen het allerbeste en allermooiste uit honderden optredens waarin de songs van de legendarische Man In Black centraal stonden. Speciaal voor deze gelegenheid is de band op pad met een nieuwe plaat met daarop bekende nummers en bijzondere band favorieten.

De songs die The Man in Black zelf met zoveel liefde en overtuiging wist te brengen worden nieuw leven ingeblazen door de Def Americans Johnny Cash Tribute. Als geen ander weten deze Brabanders meer dan 50 jaar na de eerste hits van Johnny Cash de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken. Het definitieve “seal of approval” werd afgegeven in 2013 toen Johnny’s jongere broer Tommy Cash de band benaderde om hem te begeleiden tijdens zijn ‘My Brother Johnny’ concerten in Nederland.

* Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop.