Def Americans
Tickets
Def Americans

DefAmericans

VR 18 DEC

Duycker Blues Fest

ZA 09 JAN

The Magic of Santana

ZA 12 DEC
Cover/Tribute

Johnny Cash nam platen op in zwaarbewaakte gevangenissen en had een eigen tv show op de Amerikaanse televisie. In de jaren ‘80 leek het er even op dat de muzikale outlaw in de vergetelheid zou raken, maar hij maakte een verpletterende comeback met zijn legendarische American Recordings. Op zijn platen en tijdens zijn optredens was er altijd plek voor spirituals, gospels en American Songbook materiaal.

Ook was Cash niet vies van een heerlijk kleffe Amerikaanse kerstsfeer. Al met al een uitgelezen kans voor Def Americans Johnny Cash Tribute om speciaal voor deze show in de donkere dagen voor Kerst een set songs samen te stellen. Naast de welbekende hits kun je dus ook de robuustere en meer ingetogen sfeer inademen van van de American Recordings en het glazuur van je tanden laten spatten met een kleine selectie kerstliedjes van The Man In Black .

* Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop.