Def Americans
Tickets
Def Americans

DefAmericans

ZA 03 SEP
Rootscafé Liquid Blue

Rootscafé: Liquid Blue

DO 08 SEP
Doorzomeren Vinyl Night

Doorzomeren: Vinyl Night

ZA 06 AUG
Cover/Tribute, Pop/Rock

De bandnaam 'Def Americans Johnny Cash Tribute' is een hele mond vol. Maar dat verdient The Man in Black ook. Verwacht de welbekende hits en ander nummers die passen binnen het thema. In de jaren ‘80 leek het er even op dat Johnny Cash als muzikale outlaw in de vergetelheid zou raken, maar hij maakte een verpletterende comeback met zijn legendarische American Recordings.  

Op zijn platen en tijdens zijn optredens was er altijd plek voor spirituals, gospels en American Songbook materiaal. Def Americans komt voor deze datum met een passende themashow.

Voorprogramma: Brotherwood
Na jarenlange samenwerking, werd het voor Satria Karsono en Don Rooks tijd om hun passie voor rauwe Amerikaanse volksmuziek en country te delen met het grote publiek. Ze brengen ouderwetse, harmonieuze en zachte sound.

* Let op: kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster.nl. De servicekosten kunnen verschillen bij kassa-, winkel- en telefonische verkoop.

De Def Americans waren al drie keer bij Duycker. Bekijk hier de albums van voorgaande optredens of kijk hier ook eens! voor andere tribute shows!