Diggy Dex

DiggyDex

24 MEI 2018

Zomer Specials: Black Acid

DO 16 JUL

Theater De Meerse en podium Duycker organiseren: Diggy Dex - Golven.

Diggy Dex komt naar De Meerse en zorgt hier voor een kijkje in zijn wereld.

Diggy Dex

Rapper Diggy Dex is Hollandser dan Rintje Ritsma, opgegroeid in een vinex-wijk, groot liefhebber van zowel Boudewijn de Groot, Drs. P, en Herman van Veen als van N.W.A. Hoe deze a-typische artiest in zijn genre zich een plek in de Nederlandse muzieklandschap heeft verworven door zijn persoonlijke, levensbeschouwelijke verhalen is kenmerkend voor zijn stijl: met relativerend optimisme vertolkt Dex zijn liefde voor muziek en tekst.

In zijn voorstelling Golven (naar zijn gelijknamige vijfde album) neemt de chansonrapper je mee naar zijn wereld: eentje met een optimistische boodschap zoals in zijn hit met JW Roy dit jaar Treur Niet (Ode Aan het Leven). Ondersteund door liveband en het publiek zelf (interactie gegarandeerd) rapt Dex net zo indringend over zijn twijfels over het leven als humoristische verhalen over de wereld.

Diggy Dex is a Dutch rapper who balances his optimism with perspective. He uses his genre to charm the Dutch music scene. His style is marked by his personal, philosophical stories, and he shows a great deal of love for music and lyrics.