DJ Pitch

DJPitch

01 APR 2016

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL

Ben jij een DJ of wil jij feesten organiseren? Of ben jij de huis DJ die wij zoeken? Doe dan mee aan de DJ Pitch en kom naar de Open DJ Borrel. Kom deze avond kennis maken met onze programmeurs en de organisatoren van onze feesten. Laat je DJ-skills horen of laat weten welke ideeën jij hebt voor dancefeesten. Dé manier om jouw plannen aan de man te brengen of jezelf het podium op te krijgen!

DJ BORREL
Tijdens de Open DJ Borrel zijn de programmeurs en organisatoren van Duycker aanwezig. Graag gaan we met je in gesprek over jouw plannen voor feesten. We zijn erg benieuwd naar jouw ideeën. Wie weet komen we met elkaar tot een nieuw concept of kun je doorstromen naar een van onze bestaande dancefeesten.

DJ PITCH
Laat ons je DJ-skills zien! Tijdens de borrel is er een DJ-set aanwezig waar elke 20 minuten een andere DJ kan draaien. Omdat we maar een beperkt aantal plekken hebben voor de DJ Pitch werken we met inschrijvingen. Zorg dat je jezelf vóór 22 maart opgeeft door te mailen naar programma@duycker.nl met jouw persoonsgegevens, een link naar bv. je Soundcloud en laat weten waar jij op draait. Er is beperkt plek dus we maken een selectie. Op 23 maart hoor je of je geselecteerd bent. Iedereen die buiten de selectie valt is uiteraard van harte welkom om naar de borrel te komen of aan de Open DJ Pitch deel te nemen!

OPEN DJ PITCH MET OPNAME
Wil je je DJ-skills laten zien en gelijk een opname hiervan laten maken? Ook dat kan! Tijdens deze avond zijn er twee DJ-sets beschikbaar waar DJ’s 20 minuten kunnen laten horen wat ze in huis hebben. Onze technici zorgen dat jouw pitch live wordt opgenomen, zodat je deze opname weer op je Soundcloud kunt plaatsen en je jezelf kunt promoten.

Uiteraard komen onze programmeurs en organisatoren ook langs om te luisteren.

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

  • Je bent woonachtig in Haarlemmermeer e.o.
  • Aanmelden voor de DJ PITCH via programma@duycker.nl
  • Elke pitch duurt maximaal 20 minuten
  • De (technische) informatie volgt na de loting op 23 maart.