Do Re Mier

DoReMier

27 JAN 2019

Frisse Duyck

VR 25 SEP

'Do Re Mier' is een grappige muziektheatervoorstelling vol liedjes en beestjes. Linnet neemt je mee naar een plek waar de dag langzaam over gaat in de nacht.

Een spinnetje schudt een dauwdruppel van zijn poot, een vlieg raakt verstrikt in een web en voor de vlinder duurt een dag zijn leven lang. Mieren dragen ijverig takken die groter zijn dan henzelf. Bij het vallen van de avond zingt een krekel zijn mooiste lied en ‘s nachts fonkelt het van vuurvliegjes. Of de krekel de volgende morgen haalt, dat weet hij niet. Maar wat geeft het? Waar het begin of einde is dat weet geen rups.

‘Do Re Mier’ is een theatervoorstelling gemaakt door Linnet van der Wal, vanuit beweging en muziek, met insecten in de hoofdrol. Weet er iemand wat daar bromt en zoemt en fladdert? Laat je verrassen door liedjes en spel in een wereld van dag en nacht. ‘Do Re Mier’ gaat over ’t leven, vol humor en ontroering, in een klein maar sterk insectenjasje. “Linnet maakt echt contact met de allerkleinsten en ook haar stem en manier van bewegen houden je geboeid”.