Doorzomeren | Frisse Duyck

Doorzomeren|FrisseDuyck

20 JUL 2019

Thirst Aid Kit Live

VR 03 JUL
duyckercafé

Van 12 juli t/m 31 augustus gaan we doorzomeren in het café! Thema avonden, game nights en live muziek! Vanavond Frisse Duyck met The Mocks en Outlaw Queen.

De zomer staat voor de deur en daarmee komt er een einde aan het eerste seizoen van Frisse Duyck. Iedere maand kon je je op de laatste donderdag van de maand onderdompelen in het Nederlands talent wat op doorbreken staat. Acts als Tape Toy en Clean Pete kwamen langs en dat smaakt naar meer! Daarom gaan we tijdens Doorzomeren in het Duyckercafé gewoon door met een speciale editie. Met lokaal, aanstormend toptalent en een verfrissend biertje maken we er een zomerse editie van. En als klap op de vuurpijl kan je ook nog eens letterlijk een Frisse Duyck nemen in het enige echte Duycker-zwembad!

LINE UP

Outlaw Queen
Outlaw queen is een alternatieve rockband die bestaat uit 4 vrienden die samen een passie delen voor muziek. Ze spelen onder andere covers van Radiohead, Nothing but thieves en slash. De bandleden speelden al samen in andere bandjes en kwamen uiteindelijk uit op de huidige samenstelling.

The Mocks
The Mocks is een vrij jonge, 3-koppige band, die oude blues/rock weer tot leven laat komen in de hevige jams & echte klassiekers.
Dit trio zal covers spelen, maar ook eigen nummers zullen voor het eerst worden gespeeld.

Tijdens Doorzomeren gelden er aangepaste openingstijden (van 12 juli t/m 31 augustus)
Donderdag: gesloten
Vrijdag: 20:00 – 02:00 uur
Zaterdag: 20:00 – 02:00 uur