Doorzomeren: Funky Sounds

Doorzomeren:FunkySounds

12 AUG 2016

Funk That

ZA 22 FEB
duyckercafé

Deze avond hebben wij live heerlijke funky muziek in het café! Er wordt geswingd, genoten en een drankje gedronken. Deze avond treden Lisa & The Lumberjacks en Marit & the Oohoos op!

Lisa & The Lumberjacks
Lisa Rietveld is de zangeres van Lisa & The Lumberjacks. Haar voorliefde voor soul, die zij ontdekte door Allen Stone, staat centraal in haar nummers. Andere inspiratiebronnen voor Lisa zijn Joss Stone, Stevie Wonder, Jason Mraz, Alain Clark en Anouk. Verwacht voor deze avond powerballads afgewisseld met groove en funk.

Marit & The Oohoos
Marit and the Oohoos zijn bekenden van Duycker. Zij oefenen regelmatig bij ons in de oefenruimte, hebben al in de kleine zaal op het podium gestaan en al diverse optredens in de buurt verzorgd. Zij spelen een mix van jazzy-funk/soul/blues en rock muziek, waardoor je gelijk de neiging hebt om lekker te gaan swingen. Je hoort bij deze band covers van bijvoorbeeld Stevie Wonder, Amy Winehouse, Bill Withers en vele anderen. Marit and the Oohoos bestaat uit Rene van Hoek op sax, Ton Pex op drums, Flip van Seventer op bas, Marit Guda op zang, Martin Sulman als toetsenist en Maarten Verhoef als gitarist.