Doorzomeren: Knusse Zomernacht

Doorzomeren:KnusseZomernacht

25 AUG 2017

Uitvoering Senioren Rockkoor

DO 30 JAN
duyckercafé

Yes het is weer zomer, en dat betekent: Doorzomeren in Duyckercafé! We hebben de hele zomer weer leuke evenementen klaarstaan om de zwoele zomeravonden mee te vullen.

KNUS is een intieme concertreeks waarbij singer-songwriter artiesten in een huiskamerachtige setting hun muziek ten gehore komen brengen. Tijdens deze editie zullen verschillende artiesten zorgen voor een warme zomerse nacht, een echte “Knusse Zomernacht”.

Line up

The Twist

Normaliter is The Twist een rockband met pakkende riffs, gecombineerd met strakke grooves en snoeiharde drums. Maar voor deze Knusse Zomernacht gaan zij een volledige akoestische set spelen.

Jasper Roelofsen

Jasper droomt al sinds zijn vijfde van een carrière als rockster. Hier werkt  hij dan ook hard voor in inmiddels 3 bands. Hij maakt veel covers van o.a. Evanescence, Linkin Park en Bring me the Horizon die met hoge aantallen bekeken worden op YouTube. In 2016 kwam zijn EP ‘When I spell love’ uit, eind Juli 2017 verschijnt zijn 2de EP. Jasper zingt zijn muziek met veel emotie en weet je recht in het hart te raken.

Somersault Baby